Loading

Waarom kiest u voor Administratiekantoor Mans in Rijswijk

 

administratiekantoormansnieuw11

Een ondernemer wil tijd besteden aan zijn/haar vak en het voeren van een bedrijfsadministratie zien velen als een lastige bijkomstigheid.

Het op correcte wijze voeren van de administratie en het hanteren van de juiste wet- en regelgeving voorkomt problemen en kan een ondernemer veel tijd en geld besparen.

Door het verwerken van uw administratie hebben wij inzicht in wat u als ondernemer werkelijk doet, zowel zakelijk als privé. Dit betekent dat wij u tussentijds op de hoogte kunnen en zullen houden over veranderingen die betrekking hebben op uw persoonlijke en zakelijke situatie. Uw jaarrekening, uw persoonlijke inkomsten-belasting c.q. vennootschaps-belasting wordt op het voor u juiste moment gemaakt.

Indien nodig maken wij de facturen welke u aan uw klanten stuurt, kunnen wij u helpen met uw aanvragen voor diverse toeslagen en helpen u met uw VAR aanvraag indien u die nodig heeft.

Wij kunnen ook uw loonadministratie doen met alle werkzaamheden die daaruit voortvloeien.

Sommige van onze cliënten met plus minus 50 man personeel, sturen de urenlijsten van hun personeel op afgesproken dagen via het internet waarna zij binnen een werkdag de loonstroken digitaal aangeleverd krijgen.

  administratiekantoormansrijswijkwaarom

  

 

 

 

 

  

Gericht

Ondernemend

Efficiënt

Degelijk