Loading

Wie zijn de klanten van Administratiekantoor Mans

 

Ons huidige klantenbestand bestaat uit ZZP'ers, kleine en grotere eenmanszaken, VOF's en BV's met een omzet variërend van een paar duizend tot meerdere miljoenen euro's.

Zij werken o.a. in de volgende sectoren: Restaurants, Hotels, Discotheken, Snackbars, Cafés, Uitzend-, Loon- en Stuwadoorsbedrijven, Rijscholen, Lasbedrijven, Kruideniersbedrijven, Supermarkten, Kapsalons, Zorgkantoren, Schoenenzaken, Loodgieters, Klusbedrijven, Garages. 

 

Meneer de Kok - Verzorgt leuke kookworkshops, catering voor bedrijfven en particulieren en kinderfeestjes. En bezorgd ook hapjes voor een feestje of voor de opening van een nieuw kantoor. www.meneerdekok.nloverzichts foto studio kleiner De jachthaven ligt zeer gunstig gelegen aan het kanaal Beukers-Steenwijk in Giethoorn. Het centrum ligt op 5 minuten lopen vanaf de haven.  Ook kunt u bij ons fietsen (ook electrische) huren om door de prachtige omgeving te fietsen.Met een diepgang van 1.70 meter is dit een van de diepste havens van Giethoorn.www.jachthavenvos.nl

 


 

 

 

 Onze c.q. UW toekomst

Na vijftien jaar het cliëntenbestand gestaag uitgebreid te hebben en door het gebruik van de nieuwste software op boekhoud-, loonadministratie- en belastinggebied (die maandelijks aan nieuwe wetten en regelgevingen worden aangepast), hebben wij ruimte èn tijd voor nieuwe cliënten. Heeft uw bedrijf zich gevestigd heeft in Rijswijk, Den Haag, Wateringen, Delft, Nootdorp of welke willekeurige plek in Nederland? U bent altijd welkom als nieuwe cliënt!