Loading

Vacatures en Stageplaatsen bij Administratiekantoor Mans

 

Voor de stageperiode 2e helft 2016 hebben wij plek voor een HBO accountantstagiaires en stagiaire MBO3/4 voor de boekhouding

Ons bedrijf staat ingeschreven bij Ecabo als leer-werkbedrijf en geeft op deze manier regelmatig mensen de mogelijkheid om bij ons hun stage-uren te maken in de administratie of loonadministratie. 

minimaal MBO-4

Financieel/Accountancy 

Administratiekantoor Mans is een modern administratiekantoor die niet alleen kennis van boekhouden heeft maar ook van loonadministratie, payrollen en assurantiĆ«n. 
 
Administratiekantoor Mans is gelegen tegenover de Bogaard en heeft klanten in omgeving Den Haag. Deze klanten zitten veelal in het kleine ondernemerschap en betreffen zowel ondernemingen met rechtspersoonlijkheid als zonder rechtspersoonlijkheid. Momenteel werken er, naast de eigenaar, nog vijf fulltime personeelsleden.  

De potentiele stagiaire moet zelfstandig, leergierig, stressbestendig en kritisch ingesteld zijn en eigen initiatief tonen.  

De werkzaamheden zullen bestaan uit het voeren van een administratie in de breedste zin van het woord.

Voor meer informatie over de stage kun je bellen naar 070-366 42 16 of een e-mail sturen naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.